Plus500 is geen cryptocurrency exchange, zoals je wellicht wel gewend bent van andere platforms. Plus500 is een trading platform en een broker, waarbij je dus geen daadwerkelijke cryptocurrency’s in je bezit krijgt, maar eerder inspeelt op een koersrichting.

Bij de website Plus500 handel je in CFD’s. CFD staat voor Contract For Difference en hiermee kun je inspelen op de stijging of daling van de waarde van een bepaald product. Het is absoluut een betrouwbaar platform. Niet alleen is het een van de grootste CFD brokers ter wereld, maar ook het grote aantal klanten bewijst dat dit platform te vertrouwen is. Plus500 wordt daarnaast gereguleerd door CySEC (Cyprus Securities and Exchange Commission) en de FCA. Plus500 is beschikbaar in meer dan 50 landen en 22 miljoen geregistreerde klanten.

De markten waarin je bij Plus500 kunt handelen zijn onder andere:

 • Aandelen
 • Crypto
 • Forex
 • Grondstoffen
 • Indexen
 • Opties

Je kunt bij Plus500 handelen in de CFD’s van cryptocurrency’s met een maximaal hefboomeffect van 2x, oftewel voor elke €100 die jij inlegt, kun je handelen alsof je €200 hebt ingelegd. In de praktijk betekent dat dat de mogelijke winst die je behaalt dus wordt verdubbeld, maar hetzelfde geldt dan natuurlijk ook voor je verliezen.

Je kunt bij Plus500 onder andere speculeren op de koersen van de volgende belangrijkste cryptocurrency’s:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • NEO
 • Reipple
 • IOTA
 • Stellar
 • EOS
 • Bitcoin Cash
 • Cardano
 • Tron
 • Monero

Deze cryptocurrency’s vormen slechts een topje van de ijsberg wanneer je het gehele speelveld van Plus500 onder de loep neemt. Meer dan 2000+ financiële instrumenten worden er aangeboden, waaronder dus ook enorm veel aandelen, grondstoffen en index-fondsen.

Plus500 biedt nieuwe klanten de mogelijkheid om eerst een demo-account aan te maken. Hierdoor kun je gemakkelijk kennismaken met het platform en het handelen in CFD’s zonder dat je het risico loopt dat je je geld verliest, omdat je met virtueel geld werkt. Op het moment dat je vertrouwd bent met het platform en graag met je eigen geld wilt gaan beleggen, kun je overschakelen naar een account met echt geld. De meeste diensten van Plus500 zijn helemaal gratis. Zo betaal je bijvoorbeeld niet voor het storten of opnemen van geld. Ook real time forex noteringen en het openen en sluiten van handelsverkeer is gratis.

Waarom je voor Plus500 moet kiezen:

 • Naast een flink aantal Crypto’s maar liefst toegang tot meer dan 2000 andere handelsinstrumenten.
 • Het platform en registratieproces is erg eenvoudig in gebruik.
 • Gereguleerd door de strengste toezichthouders ter wereld, de Engelse FCA.
 • Een interne bescherming tegen een negatieve balans (hierdoor kun je nooit meer verliezen dan wat je hebt ingelegd)
 • Gegarandeerde stop-loss orders

Ook al ligt de primaire focus van Plus500 niet op de handel in cryptocurrency’s, het is wel degelijk een zeer prettig platform om mee aan de slag te gaan als je op zoek bent naar een betrouwbare partij en een veilig platform om de handel in cryptocurrency’s te combineren met CFD’s.

Meld je nu direct aan bij Plus500 en begin met handelen: Klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *